Висококачествени ВиК услуги в София

Строителство

Компанията Vodoprovodchik.net  предоставя професионални ВиК услуги в София. Ние ще извършим монтаж, подмяна, ремонт на ВиК оборудване от всякаква сложност. След като не се налага да преправяме – оформяме по договор, издаваме официална гаранция, подписваме акт за изпълнение.

Водопроводчикът ще пристигне в удобно за вас време, възможно е спешно заминаване – майсторът ще бъде с вас в деня на вашето обаждане и дори буквално в рамките на един час. Нека започнем незабавно и без забавяне!

Обаждане до водопроводчик от нашата фирма е вашият шанс да разрешите възникналия проблем бързо, компетентно, по установените правила. Можете да сте сигурни: работата ще бъде извършена безупречно, системите ще бъдат сглобени херметически, оборудването ще стои здраво и надеждно.

Професионални ВиК услуги в София

Тръгваме из града и дори до най-отдалечените райони по всяко време. Водопроводните услуги в София са сред най-търсените. Всеки ден десетки клиенти се обръщат към нас за монтаж на ВиК инсталации, монтаж на тръби за парно или водоснабдяване, ремонт на смесител, тоалетно казанче.

Тръгването на водопроводчик от фирма Vodoprovodchik.net е:

 • комплексни ВиК работи – монтаж на отоплителни системи, канализация, водоснабдяване;
 • монтаж, подмяна, ремонт на ВиК оборудване – тоалетни, мивки, вани, душ кабини;
 • бързо решаване на аварийни ситуации – нашите водопроводчици ще отстранят запушвания, счупвания на тръби, повреда на кранове;
 • услуга на спешно обаждане до водопроводчик – ако имате нужда от майстор да бъде с вас днес, със сигурност ще изпратим специалист при вас в точния момент.

Най-важното предимство на нашите водопроводчици е професионализмът и безупречното познаване какво, как и в какъв ред да го направят. Нашите майстори са универсални специалисти. На тях може да се повери всякаква работа, от дребни домакински ремонти до подреждане на големи обекти.

Винаги можете да се свържете с Водопроводчик нет, дори ако живеете в края на региона или в отдалечен район на София област. ВиК услугите се изискват навсякъде и през цялото време – в апартаменти, къщи, хотели, туристически центрове, обществени сгради. Ето защо сме готови да тръгнем за вас още сега.

Извикване на водопроводчик: бързо решение на ежедневните проблеми!

Сервизната компания „Водопроводчик нет“ предлага да се обадите на водопроводчик в София. Нашите специалисти работят по модерен начин – идват с инструментите си, слагат парцуни за обувки, работят внимателно и непременно почистват боклука след себе си. Резултатът ще ви зарадва във всеки случай: работата ще бъде свършена с безупречно качество.

ВиК услугите у дома включват:

 • монтаж на отоплителна, ВиК, канализация – тръбопроводи около къщата, монтаж на радиатори, батерии;
 • свързване и подмяна на ВиК инсталации – мивки, смесители, тоалетни, вани, душ кабини;
 • ремонт на ВиК – тоалетни казанчета, смесители, настилки за баня, душ системи;
 • демонтаж на оборудване – частично и до ключ, с всякаква сложност.

Ако имате нужда от професионални водопроводни услуги в град София, оставете заявка на уебсайта или поръчайте обаждане до майстора по телефона. В нашата компания работят само специалисти със специализирано образование, които знаят задълбочено как да изпълнят услугата компетентно.

Ако трябва да се обадите на водопроводчик, препоръчваме да не ги търсите в уличните реклами – така рискувате да попаднете на недобросъвестни изпълнители и дори измамници. Когато се свържете с нашата фирма, получавате висококачествена работа и гаранции.

Извикването на добър майстор елиминира рисковете от екстремни ситуации – правилно монтираният водопровод не изтича, така че няма да наводните вашите съквартиранти, живеещи под вас.

Монтаж на ВиК инсталации в апартамент до ключ в София

Нашите специалисти извършват не само дребни ремонти на ВиК оборудване, но и такива големи поръчки като ВиК в апартамент до ключ. В същото време нашите специалисти приемат всякакви помещения по отношение на площ – от малки по размер „едностайни апартаменти“ до апартаменти и големи къщи.

ВиК услугите до ключ включват:

 • демонтаж на стари ВиК и оборудване;
 • разпределение на водопроводи, канализация, отоплителни тръби в целия апартамент, включително в нови сгради;
 • монтаж на ВиК устройства, включително комплексни инсталации, душ кабини, джакузи;
 • свързване на домакински уреди към водоснабдяване, канализация – бойлери, перални и съдомиялни машини, кафе машини.

Основната разлика между водопроводните работи в апартамент е полагането на тръби в бетон, тухлени стени или зад фалшиви прегради. Изпълнението на услугата изисква специална точност, тъй като от това зависи местоположението на водопроводните инсталации и в резултат на това комфортът при използване на водопровод. Необходимо е също така да се вземе предвид спецификата на закрепването към централните щрангове.

Всеки апартамент има свои собствени характеристики на ВиК инсталация. Това може да се дължи на нюансите на оформлението, материала на стената, личните предпочитания на клиента.

ВиК услуги в дървена къща до ключ

ВиК инсталацията в дървена къща до ключ се различава от тези в каменни къщи: системата не е вдлъбната вътре, а се пуска над стените. Разрешено е да се полагат канализационни и водопроводни тръби под пода през мазето, но така че да има свободен достъп до системата.

Какво означава водопровод до ключ:

 • разпределение на тръби за отопление, водоснабдяване, канализация в цялата къща;
 • монтаж и свързване на отоплителни уреди, домакински уреди;
 • устройството на автономна, дъждовна канализация с инсталиране на септична яма, кладенци за наблюдение;
 • монтаж на бойлер – едноконтурен или двуконтурен по желание на клиента.

Също така водопроводчиците на нашата компания ще свържат вътрешното водоснабдяване към кладенеца и, ако е необходимо, ще доставят основен филтър. Дървената къща е чувствителна към влага, поради което при извършване на услугата нашите специалисти обръщат специално внимание на херметичността на възлите.

Квалифицираните ВиК услуги допълнително предполагат надеждност и безпроблемна работа на инсталираното оборудване. „Водопроводчик нет“ гарантира това.

ВиК услуги: цени, отстъпки, гаранции!

Стараем се цените на ВиК услугите да са възможно най-ниски – не казваме, че нашите са по-евтини от другите, но сме разработили специални програми за лоялност за нашите клиенти. Когато се свържат с нашата компания, пенсионерите могат да разчитат на гарантирана отстъпка, бонуси се предоставят и при поръчка на големи количества.

Достъпните цени на услугите не са единствената причина да се свържете с нас. Много бързо решаваме въпроси, свързани със спорове при работа с ВиК или недоволство на клиентите (рядко, но възникват). Мениджърите на гаранционни отдели незабавно „разреждат“ ситуацията и предлагат компромисни решения.

„Водопроводчик нет“ е рационално и евтино решение, когато търсите компетентен водопроводчик в София. Лоялната цена на услугите и високото качество на изпълнение са основните причини, поради които ни препоръчват. Изберете разумни цени и собствен комфорт!

Ако и Вие имате сайт за строителство и желаете той да бъде популярен, то кликнете върху изображението, за да получите повече информация!

Оцени статията
Рекламна агенция
Add a comment