Рекламни тениски – защо все още си струва да използвате този маркетингов похват?

Полезно

Рекламни тениски – сега е точното време за подобна инвестиция

Днес, уважаеми читатели ,ще Ви разкажем, защо все още си струва да рекламирате, ползвайки рекламни тениски.

Лятото на 2022 е в самото начало, което автоматично означава, че е време да помислите за реклама. Летните месеци са отпускарски, което означава, че бизнесът ще отбележи вероятен спад. През лятото се носят тениски, което от своя страна ни дава правото да смятаме, че точно сега е подходящото време за това предложение, точно сега е момента да Ви подтикнем да рекламирате, изобразявайки фирменото лого върху тениска.

Чрез рекламни тениски можете да покажете на широк кръг от хора нещо креативно, нещо различно, при това закачливо ,без да се натрапва!

Рекламата в Instagram и други социални мрежи няма да ни позволи да забравим за възможността да носим оригинални тениски. Някои отпечатват върху тях авторски рисунки, други правят колажи от фотографии, трети улавят с необичайни лозунги. Можете да изберете един от предложените дизайни или да намерите всяко изображение в интернет, за да го прехвърлите върху тениска. Възможностите на съвременния мастиленоструен печат не ви ограничават до цвят, форма, дизайн. Ето защо, на върха на популярността, изображенията с 3D ефект – като ги гледате, изглежда, че сега попадате в картината. Толкова е обемно и реалистично.

Една от най-лесните за реализиране бизнес идеи
От 1957 г., когато светът видя първия сублимационен принтер, имаше цяла революция в този печатен сегмент. Стигнахме до момента, в който дори майка в отпуск по майчинство може да прехвърля изображения на тениски и други артикули с помощта на домашен мастиленоструен принтер. Технологията е толкова опростена, че „бизнесът с тениски“ се превърна в един от най-простите, най-печелившите и нискобюджетни. Такъв е случаят, когато не е нужно да харчите десетки хиляди за специално оборудване, да търсите високоспециализирани специалисти и да експериментирате дълго време с технологиите, за да намерите работещ алгоритъм.

Защо точно тениски с рекламни послания?


Модерните модни тенденции позволяват използването на този тип облекло не само във фитнес залата или при джогинг – те смело се носят в офиса, на градски разходки и почивни дни сред природата. Днес дори на червения килим звездите могат спокойно да излизат с тениски. А представете си, ако популярна личност си качи стори в инстаграм с рекламна тениска, популяризирайки Вашата фирма, Вашият бранд?


Сигурно няма човек, който да не носи тениски – тайната е в избора на правилния цвят, размер и стил. Това е дрехата, която не е страшно да си купите през интернет – в този случай е трудно да сбъркате с размера.
Обикновено отпечатани върху тениски от естествен материал, които се перат лесно, не изискват специални грижи и са приятни за тялото. Освен това това са дрехи без пол и възраст. Например сред западноевропейските баби и дядовци тениските са най-популярният вид облекло.
В зависимост от цвета, щампа и стила, можете да ги носите с дънки с кецове, пола с помпи или класическо палто. „Говорещи“ тениски с оригинални надписи могат да се превърнат в акцента на гардероба.
За цената, на която се продават тениските, е трудно да се купят дънки, чифт обувки или блуза. Те могат спокойно да се нарекат стоки от бюджетния сегмент, които почти всеки може да си позволи.

Финални думи

Онлайн се предлагат редица предложения, касаещи щамповане на тениски. Някои предлагат много висок печат, с изключително качество на текстила, а други – оперират в бюджетния сегмент.

Всичко зависи от бройката, вида на тениската, както и от други параметри, като размер, цветове и други.

Едно Ви гарантираме , струва си дори да подарявате на приятели и партньори рекламни тениски ,стига да са с подходящо послание. Те ще ги носят с радост и ще Ви се възхищават, сещайки се за подаръкът, който сте им направили.

Оцени статията
Рекламна агенция
Add a comment