Първа среща – как да се приготвим и как да се държим?

Полезно

Е, ако вече е дошъл дългоочаквания момент за първа среща, след редица чат комуникации, то тогава е време да се подготвите. В статията е отговорено на въпросът: Как да се приготвим, как да се държим, каква прическа, грим, маникюр да изберем и т.н. Приятно четене!

Накратко казано … Трябва да изглеждате прекрасно, прелестно, изящно.Използвайте парфюма си за особени случаи, за да се чувствате комфортно. Пък и на мъжете им харесват уверените жени.

Общувайте – тишината е неудобна, мълчанието е притеснително. разкрийте интелекта си, разкажете интересни истории, пошегувайте се , попитайте за неговите интереси и планове в живота.Покажете, че можете и да слушате, да разбирате, да поддържате разговор.Бъдете себе си, бъдете естествени, никакви преструвки.

Докато за мъжете един костюм е достатъчен, то при  прекрасния пол нещата са по-сложни. Изборът на дрехи зависи от плановете за предстоящата вечер.За кино или за разходка трябва да се облече нещо по-ежедневно – пола и обикновена блуза,  семпла рокля,  сако и панталон или дънки.

За среща в бар много представителки на нежния пол избират рокля, защото тя е класическо решение. За ресторант къса пола и ярка блуза с дълбоко деколте са неприемливи, затова изберете ефектна вечерна рокля с умерен акцент върху гърдите или раменете или красива блуза. Такъв избор е оптимален и за други случаи, ако например внезапно решите да отидете на театър или опера, където дънките и панталоните са изключени.

След като сте избрали подходящия тоалет,  отделете внимание на външния си вид – грим, прическа, маникюр.Ако нямате време за ефектен маникюр, то покрийте ноктите с прозрачен лак.

Важен за първата среща е и гримът, който ще постави акцент върху очите, тъй като червилото бързо ще се изтрие. За среща в ресторант не използвайте ярко червило или гланц, защото може да се размажат по време на вечерята. Изберете устойчиво червило, което няма да оставя следи по зъбите.

Косата за първата среща трябва да бъде в съответствие с тоалета. Ако ще посещавате официално място, без фризьор няма да мине. Трябва да го посетите или да го поканите у дома. Нека прическата е такава, че да не пречи по време на вечерята.

В общи линии –  тази информация ще Ви бъде достатъчна. Приятна вечер и щастливо продължение на взаимоотношенията, а и не забравяйте да споделите в коментар, как е минала срещата!

За повече ценни съвети, както за срещи, така и за бизнес, пари, успех, следете този сайт!

Оцени статията
Рекламна агенция
Add a comment