Онлайн реклама на туристически сайт

SEO оптимизация

Създаване, оптимизиране и маркетинг на сайт, свързан с туризъм от Viseo

Нов сайт за хотел, или туристически обект – направен от дигитална агенция с опит!

Дигитална агенция Viseo има удоволствието да Ви предложи специален пакет, включващ:

  • Направата на сайт – създаване на сайт, който е в съответствие с последните изисквания и стандарти за WWW, с отзивчив дизайн, модерен и актуален, с възможност за резервация, ако се касае за сайт на хотел и много други екстри.
  • SEO оптимизация – извеждане на предни позиции в търсещите машини по редица ключови думи и фрази, предварително уточнени с клиентите.
  • Интернет реклама – Рекламна кампания в Google и Facebook с цел по-бързо популяризиране и актуално представяне за съответния сезон.

Напоследък хората все по-активно пътуват по света за различни цели: отдих, бизнес пътувания, лечение и т.н. И все по-често туристите започват да търсят подходящата обиколка или информация за страната в интернет. Добре проектираните, структурирани уебсайтове помагат на потребителите да решат къде да пътуват, да научат за особеностите на региона, да организират тематични пътувания и директно да резервират обиколка.

Класификация на сайтовете от този сектор

Темите за туризъм са доста широко представени в българския сегмент на Интернет. Той включва няколко типа сайтове:

  • сайтове на туроператори/туристически агенции;
  • промо сайтове;
  • туристически портали;
  • сайтове за резервации на билети/хотели;
  • тематични сайтове на свързани теми (лечение в чужбина, обучение в чужбина и др.);
  • блогове/форуми/клубове.

Сайтовете от описаните типове трябва да бъдат оптимизирани и популяризирани, тъй като основната им цел е да увеличат трафика и съответно печалба чрез продажби или реклама.

Ако имате съществуващ сайт, то тогава предложението ни е да извършим месечна SEO оптимизация, но поне 12 месеца. Цените са атрактивни, а ефектът – дълготраен.

Нашето конкретно предложение

Ако сте управител на туристически обект, то ние Ви предлагаме срещу сумата от 400 лв. без ДДС на месец да поемем онлайн бизнесът Ви.

В цената е включена направата на сайт, както и популяризирането му. Тя важи при сключване на договор за минимум 12 месеца.

Потърсете подробности, като се свържете с наш представител на имейл office at w-seo.com или позвъните на телефон 088 999 62 62.

В цената не е включен домейн и хостинг.

Финални думи

Поверявайки туристическият бизнес на нас, експертите от Висео, то това означава, че ще подсигурите предимство пред конкурентите, ще получите много добри оценки, както и ще бъдете разпознаваеми в Интернет пространството.

Източник: Ostrovite.bg

Оцени статията
Рекламна агенция
Add a comment