LED барове: Тайната на перфектното приключение

Led барове | avtotirmarket.com Полезно

Представете си: препускате през дивата природа, наслаждавайки се на адреналина и красотата на офроуд пътуването. Нощта е паднала, а вие се нуждаете от светлина, за да продължите пътя си безопасно. Какво би могло да е по-добро от LED бар, монтиран на вашия автомобил, който да ви осигури перфектна видимост и стилен външен вид?

LED баровете за офроуд не са просто фарове, а истински символ на приключение, функционалност и стил. Те са тайната съставка за превръщането на всяко офроуд пътуване в незабравимо преживяване, както през деня, така и през нощта.

Led бар

По същество Led бара се монтира на покрива (понякога другаде, но обикновено на покрива) на камион или SUV, за да помогне за осигуряването на допълнително осветление. Като се има предвид, че много хора, които притежават модифицирани камиони, обичат да карат извън пътя или по друг начин да шофират в тъмни, неосветени пространства, наличието на светлинна лента може да направи тези начинания много по-забавни и далеч по-малко опасни.

Навремето хората, които искаха да карат камионите си на неосветени места, просто слагаха фарове върху фарове, докато не получиха желаното излъчване, но след това пазарът на резервни части навакса желанието и започна да предлага други опции.

Оригиналното решение беше KC HiLites, което може да разпознаете от известното превозно средство в „Завръщане в бъдещето“. Въпреки това, въпреки че изглеждаха страхотно и определено осигуряваха много светлинен поток, те изискваха смяна на крушките твърде често и количеството мощност, което им беше необходимо за работа, можеше да доведе до трудна инсталация.

По този начин вниманието беше насочено към LED баровете. Те могат да осигурят изключително количество светлина със сравнително малко количество необходима мощност. Освен това работят при много по-ниски температури от халогенните и са изключително надеждни. Първоначалният проблем с LED беше разходът, но това определено намаля през последните години. Ако не ни вярвате, продължете и проверете избора на електрически крушки в местния голям магазин. Определено ще видите много достъпни опции.

По същество лед баровете са решили един от основните проблеми, пред които са изправени офроуд ентусиастите от години: как да получите много светлина за малко пари и малко мощност. Ето защо виждате лед баровете навсякъде, където отидете. Те са практични, достъпни и правят офроуд забавление.

Какво да вземете предвид, когато купувате лед бар

Сега, след като ви убедихме, че леките блокчета са най-доброто нещо от нарязания хляб насам, вероятно сте изкушени да излезете и да си купите един веднага. Въпреки това е важно да имате предвид някои неща, за да сте сигурни, че в крайна сметка ще получите правилната светлинна лента за вас.

Ако търсите да оборудвате превозно средство за развлекателни дейности като къмпинг, офроуд, лов или нещо подобно, искате да обърнете внимание на количеството лумени, което произвеждат различните Led барове. Колкото повече лумени са налични, толкова повече светлина произвежда един лед бар. Следователно трябва да се съсредоточите върху покупката на лед бар с най-високия луменен поток, който можете да си позволите.

Ако сте от хората, които се нуждаят от Led бар на работно превозно средство, вашите опасения са малко по-различни. Определено искате да сте сигурни, че имате водоустойчив корпус на вашето устройство, когато трябва да работите при лошо време.

За онези от вас (знаем кои сте), които просто искат да излъжат своя камион и да го направят да изглежда страхотно, основната ви грижа вероятно е стилът. Разгледайте различните налични видове на пазара и вижте каква е предпочитаната от вас естетика. Също така искате да помислите къде искате да монтирате лед бара. Можете да изберете монтаж върху горната част на кабината, предната броня или решетката. Също така искате да проверите как точно се монтира светлинната лента, така че да имате най-добрия шанс да скриете окабеляването.

За тази цел има много различни опции на пазара на Лед барове. Обърнете внимание на размера. Тези, които са дълги около 120 см, обикновено могат да бъдат монтирани в различни позиции, но ако са над 150 см, обикновено оставате просто да ги поставите отгоре на кабината.

Обърнете внимание и на това с какво идва лед бара. Някои от тях са цели комплекти за инсталиране, а някои са само лед бар. Ако искате да инсталирате самотна светлинна лента, трябва да инвестирате в монтажни скоби, реле, превключвател, окабеляване и гайки.

Led баровете също могат да се предлагат в различни цветове. Цвета със сигурност може да се използва за повишаване на хладния фактор, ако изграждате шоу камион, но те могат да се използват и в работни приложения. Например, различни цветове могат да показват дали камионът е празен или пълен.

Технологията също е нещо, към което трябва да обърнете внимание. Повечето LED барове работят с ръчен превключвател, но някои от тях предлагат и Bluetooth технология. Това ви позволява да включвате и изключвате, когато сте извън автомобила си с помощта на приложение.

Заключение

ЛЕД баровете са не просто фарове, а инвестиция в безопасността, функционалността и стила на вашия автомобил. С LED бар вашето офроуд пътуване ще се превърне в незабравимо преживяване, изпълнено с вълнуващи моменти и светли емоции.

Оцени статията
Рекламна агенция
Add a comment